diskba%CC%88nk_cropped.jpg

Det du behöver

Alla volontärer som är en del av vår stödverksamhet har egna erfarenheter av sexuellt våld. Vi har alla varit där och nu finns vi här för dig. Stödet är kostnadsfritt och vi har tystnadsplikt, vilket innebär att allt du väljer att berätta stannar mellan oss. Du är inte ensam.

Mejljour och mentorskap för de som utsatts för sexuellt våld.
Stöd av andra som utsatts för sexuellt våld.

mejljour

Stöd i din egen takt

Vill du berätta om vad du har varit med om? Har du frågor om din upplevelse? Har du svårt att sätta ord på vad du varit med om? Oavsett vad du har varit med om så kan du höra av dig till vår mejljour. Inget mejl är för kort eller för långt och inga tankar är fel. Vi läser allt och svarar inom tre dagar. Vi är här för dig.

Mejla oss på stod@foreningentillsammans.se

Tänk på att inte ha ditt namn i mailadressen om du vill vara anonym.

Mejljour_stor-03.png

Mentorskap

Din egen mentor

Du som utsatts för sexuellt våld kan få en mentor som har egna erfarenheter av sexuellt våld och som nu finns där för att lyssna och stötta dig i din process. Du och din mentor samtalar eller chattar via skype en gång i veckan.

Mejla oss på stod@foreningentillsammans.se

Eller kontakta oss här

Någon att prata med.

Stödgrupp

Starkare tillsammans

Oavsett när och hur du har utsatts för sexuellt våld så är du välkommen att delta i en av våra stödgrupper. Grupperna leds av en ledare från Tillsammans och träffarna äger rum i Stockholm och Göteborg, cirka tio gånger per termin, knappt två timmar per tillfälle.

Mejla oss på stod@foreningentillsammans.se  eller kontakta oss här.

Stödgrupp_NY.png

medföljande medmänniska

Vid din sida

Ska du till polisen, gynekologen eller kanske träffa ditt målsägandebiträde för första gången? Dessa möten kan vara jobbiga och då kan det vara skönt att ha någon med sig. En medföljande medmänniska är en av våra volontärer med egna upplevelser av att ha utsatts för sexuellt våld som följer med dig på ditt möte och finns där för dig.

Mejla oss på stod@foreningentillsammans.se  eller kontakta oss här.

Anmäla en våldtäkt.

så här säger andra

Andra som utsatts för sexuellt våld och våldtäkt.

Vittnesmål från stödsökande