Nya platser på mentorskapsprogrammet i början på Oktober!

Stödgrupp 2 är just nu full men vi har nya platser på mentorskapsprogrammet i början på Oktober.

Av utsatt för utsatt

Alla volontärer som är en del av vår stödverksamhet har egna erfarenheter av sexuellt våld. Vi har alla varit där och nu finns vi här för dig. Stödet är kostnadsfritt och vi har tystnadsplikt, vilket innebär att allt du väljer att berätta stannar mellan oss. Du är inte ensam. I vår stödverksamhet tar vi emot dig som definierar sig som tjej eller kvinna.

MENTORSKAP

Din egen mentor

Du som utsatts för sexuellt våld som ungdom eller vuxen kan få en mentor hos oss. Mentorn finns där för att lyssna och stötta dig i din process. Du och din mentor samtalar eller chattar via skype en gång i veckan. I vårt mentorskapsprogram tar vi emot dig som definierar dig som tjej eller kvinna.

MEJLA OSS PÅ STOD@FORENINGENTILLSAMMANS.SE

Eller kontakta oss här